DÉLVILL Dél-Alföldi Villamos Hálózatszerelő Kft.

Villamos hálózat, közvilágítás tervezés, kivitelezés, lakossági szolgáltatás

Álláslehetőségek

Délvill Kft folyamatosan keres tehetséges, a szakma iránt elkötelezett kollégákat különböző pozíciókra, akik szeretnének hozzájárulni a cégünk jövőbeli sikereihez.

Amennyiben szeretne nálunk dolgozni, csatlakozna csapatunkhoz és felkeltette érdeklődését valamelyik meghirdetett állásajánlatunk, akkor küldjön el nekünk egy önéletrajzot és motivációs levelet.

Aktuális állásajánlataink

Állásajánlat – villanyszerelő

Ha szeretne, egy stabil háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő Villamos ipari vállalkozás csapatának a tagja lenni, jelentkezzen hozzánk. Békéscsaba vonzáskörzetéből azonnali munkakezdéssel tevékenységi kör bővítése miatt villanyszerelőket keresünk. Elvárások: Villanyszerelői végzettség Villanyszerelésben szerzett gyakorlat Amit kínálunk: Hosszú távú, stabil munka Versenyképes fizetés Teljes munkaidős foglalkoztatás További szakmai fejlődési lehetőség Jelentkezését leadhatja

Tovább olvasom »

Ha éppen nincs megüresedett pozíciónk, akkor is várjuk önéletrajzát és motivációs levelét, hogy amint megüresedett pozíciónk van, fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. 

Jelentkezését leadhatja az alábbi lehetőségeken:

Kérem küldje el jelentkezését az iroda@delvill.hu email címre vagy használja a lejjebb található lehetőséget: